Helmalakanat sisustusblogiin

Helmalakanat sisustusblogiin

Helmalakanat tuovat näyttävyyttä sisustusblogin kuviin. Niistä saa myös hyvän blogipostauksen aiheen. Bloggaa vaikkapa suosikkihelmalakanoistasi tai kerro parhaat vinkkisi helmalakanoiden pesuun ja säilytykseen. Valitse helmalakanat huoneen tunnelman mukaan ja anna niiden tehdä vaikutus blogissasi!

Mistä löydän helmalakanat sisustusblogiin

Löydät laadukkaat helmalakanat sisustusblogiin BGA:lta. Löydät BGA:lta helmalakanoiden lisäksi sisustustuotteita, kodintekstiileitä, julisteita, peilejä, kehyksiä ja valokuva-albumeita. Tilaaminen onnistuu helposti ja nopeasti, sillä tilaukset toimitetaan 2 – 4 päivässä. Jos tilauksesi maksaa yli 69,90 euroa, saat toimituksen maksutta. Muutoinkin toimitus maksaa vain 6,90 euroa. Tuotteilla on 90 päivää voimassa oleva palautusoikeus, joten tilaaminen on riskitöntä, vaikket pääsekään hypistelemään helmalakanoita ennen tilauksen tekemistä. Helmalakanoiden tilaaminen netistä säästää bloggaajan arvokasta aikaa, minkä lisäksi BGA tarjoaa bloggaajalle erityisen hyvää vastinetta rahoille.

Miten löydän sopivat helmalakanat?

Varmista ensin sänkysi koko. Tämän jälkeen voit selata helmalakanoita koon mukaan. Muita hakuehtoja ovat esimerkiksi luokka, väri, materiaali ja värisävyt. Voit myös lajitella hakutulokset esimerkiksi hinnan mukaan. Edullisimman helmalakanat maksavat BGA:lla noin 30 euroa ja kalleimmat noin 130 euroa. BGA:lta löytyy helmalakanoita myös pinnasänkyyn. Jos esittelet sisustusblogissasi vauvan huonetta tai nurkkausta, kannattaa tutustua myös pinnasängyn helmalakanoihin, sillä ne tuovat sänkyyn ja huoneeseen upeaa tunnelmaa.

Bloggausideoita helmalakanoista

Helmalakanoista voi blogata monesta eri kulmasta! Kirjoita vaikkapa unelmien makuuhuoneesta, jossa helmalakanat ovat kunniapaikalla. Tai postaa vauvan pinnasängystä, joka on boostattu helmalakanoilla. Hanki huoneeseen laadukkaat helmalakanat ja esittele ne lukijoillesi mielenkiintoisella tavalla. Yhdistä helmalakanat muihin laadukkaisiin petivaatteisiin ja luo blogisi näköisiä sisustuskokonaisuuksia. Muista myös panostaa postauksen kuviin!

Yksi hyvä bloggausidea helmalakanoista blogattaessa on tehdä yhteistyötä vaikkapa helmalakanoita myyvän verkkokaupan kanssa. Parhaimmillaan tällainen blogipostaus on bloggaajaa, yritystahoa ja blogin lukijoita hyödyttävä. Juuri näistä postauksista bloggaaja voi saada rahaa. Yhteistyöpostausten kanssa kannattaa kuitenkin olla myös varovainen, sillä liiallinen yhteistyöpostausten määrä tai epäaidoilta tuntuvat suositukset saattavat kääntyä itseään vastaan ja luoda bloggaajasta epäluotettavan kuvan.

Kodinhoitovinkit ovat suosittuja blogipostausten aiheita. Postaa vaikkapa parhaat vinkkisi helmalakanoiden pesusta ja säilytyksestä. Kerro vaikkapa miten säilytät helmalakanat siten, että vaatekaappi tai -huone näyttää siistiltä ja lakanatkin pysyvät siisteinä. Käytätkö helmalakanoiden pesemiseen esimerkiksi tiettyä erityisen hyväntuoksuista huuhteluainetta ja haluaisit jakaa vinkkisi myös lukijoillesi? Tai onko sinulla ihan erityinen tapa viikata helmalakanat siten, että ne vievät säilytyksessä mahdollisimman vähän tilaa ja näyttävät mahdollisimman siisteiltä? Yksi mahdollinen tapa lähestyä aihetta on yrittää miettiä kodinhoitovinkkityyliseen postaukseen massasta poikkeava tulokulma.

Erilaiset arvonta- ja kilpailupostaukset toimivat yleensä myös erityisen hyvin. Tarjoa lukijoillesi vaikkapa mahdollisuutta voittaa helmalakanat tai helmalakanalahjakortti. Tällaiset postaukset kannattaa jakaa myös blogin somekanavilla. Somessa tällaiset postaukset voivat samalla auttaa bloggaajaa keräämään kanavalleen tykkäyksiä ja seuraajia, ja lukijoille ne tarjoavat hauskaa ajanvietettä sekä mahdollisuuden voittaa kivoja tuotteita. Samassa postauksessa bloggaaja saa mahdollisuuden esitellä helmalakanat lukijoille heitä kiinnostavalla tavalla.

Comments are closed.
nisarg