Rahalaitoksen lainan turvin ammattibloggaajaksi

Rahalaitoksen lainan turvin ammattibloggaajaksi

Moni haaveilee ammattibloggaajan urasta eikä olekaan hullumpi ajatus luoda omista mielenkiinnon kohteista itselleen uraa! Esimerkiksi Sara Sieppi on onnistunut tekemään unelmistaan totta ja elää monen mielestä oikeaa unelmaelämää! Toinen hyvin alalla menestynyt Sara on Sara Parikka -nimistä blogia ylläpitävä TV:sta tuttu Sara Parikka. Esimerkiksi yllättävän moni muotibloggareista saa jo nyt bloggaamisestaan palkkaa, vaikka itsensä elättäminen pelkästään blogituloilla onkin Suomessa vielä melko harvinaista.

Unelmista totta

Kun työhön ja oman uran luomiseen suhtautuu intohimoisesti, ei tämä jää blogin lukijoilta huomaamatta ja oma innostus tarttuukin helposti myös ruudun toisella puolella oleviin lukijoihin. Jos sinulla on siis mielessäsi aihe, jota kohtaan tunnet suurta intohimoa ja josta haluaisit blogata ammattimaisesti, kannattaa kokeilla, kantaisiko unelmasi ammattibloggaajaksi saakka. Monen bloggaajan unelmien esteenä on tosin raha ja siirtymä palkkatyöstä ammattibloggaajaksi saattaakin pelottaa juuri rahan takia. Tässä kohtaa Rahalaitos voi auttaa bloggaajaa tekemään unelmistaan totta. Kerromme tässä artikkelissa, miten tämä tapahtuu!

Kuinka Rahalaitos voi auttaa bloggaajaa toteuttamaan unelmansa?

Kun sinusta tuntuu, että on aika siirtyä harrastemaisesta bloggaamisesta ammattimaiseksi bloggaajaksi ja tarvitset tätä varten lainaa, voi Rahalaitos auttaa sinua kilpailuttamaan lainatarjoukset nopeasti, luotettavasti ja näppärästi. Sinun tarvitsee täyttää lainojen kilpailuttamiseksi vain yksi yksinkertainen lainahakemus Rahalaitoksen sivulla ja Rahalaitos laittaa lainojen kilpailuttamisprosessin käyntiin.

Sinun ei siis tarvitse juosta pankista toiseen saadaksesi lainasi kilpailutettua, eikä edes tavata luotonantajia henkilökohtaisesti, mikä veisi tuhottomasti aikaa. Sinun ei myöskään tarvitse jättää lainojen kilpailuttamista väliin, sillä kilpailuttamisen sivuuttaminen ja ensimmäisen sinulle tarjotun lainatarjouksen hyväksyminen olisi lyhytnäköistä ja saattaisit menettää yllättävän suuren summan rahaa. Bloggaajalle onkin varmasti helpotus kuulla, että modernin Rahalaitoksen tarjoaman työkalun avulla lainojen kilpailuttaminen ei vaadi bloggaajalta runsaasti aikaa eikä juurikaan ylimääräistä vaivannäköä. Kilpailuttamisen aloittaminen ei myöskään maksa bloggaajalle mitään!

Ammattimainen bloggaaja voi tarvita rahaa hyvin monenlaisiin hankintoihin ja hyvin monenlaisissa tilanteissa. Ehkäpä tarvitset entistä paremman kuvauskaluston voidaksesi nostaa kuviesi tason ammattimaiselle tasolle tai ehkäpä palkkaat mieluummin alan rautaisen ammattilaisen ottamaan ainakin blogisi tärkeimmät kuvat? Tai ehkä haluat sittenkin kehittää omia valokuvaustaitojasi ja käydä tätä varten maksullisen valokuvauskurssin? Ehkä haluat jopa ottaa palkkatyöstä pienen paussin voidaksesi keskittyä paremmin blogin luomiseen ja kokeilla siipiesi kantavuutta ammattimaisena bloggaajana.

Kaikkiin edellä mainittuihin hankintoihin ja tilanteisiin tarvitaan rahaa ja Rahalaitos voi auttaa sinua hankkimaan tarvitsemasi summan kilpailutetulla lainalla. Lainaa on mahdollista hakea Rahalaitoksen kautta jopa 70 000 euroa, mutta voit hakea jopa niinkin pienen lainasumman kuin 500 euroa. Rahalaitoksen näppärä laskuri auttaa sinua arvioimaan etukäteen tarvitsemasi lainan kuukausierän suuruutta, mikä puolestaan auttaa sinua arvioimaan, kuinka laina soveltuu kuukausittaiseen bloggaajan budjettiisi.

Comments are closed.
nisarg