Taustakuvia eri väreissä bloggaajan kotiin

Taustakuvia eri väreissä bloggaajan kotiin

Upeat kuvat ovat blogien suola! Ilman niitä suurin osa blogeista olisi melko mitäänsanomattomia. Tästä syystä onkin tärkeää, että bloggaajan kotoa tai studiolta löytyy taustakuvia eri väreissä upeiden kuvien taustalle! Laadukkaat tapetit ovat oivallisia taustakuvia, sillä niitä vasten saa otettua kauniita kuvia. Kotoa voi löytyä jopa valkoinen seinä, johon voi kiinnittää palan kuvien tunnelmaan sopivaa tapettia kuvaussessioiden ajaksi. Etsiessäsi upeita taustakuvia eri väreissä kannattaa tutustua Kotitapetin mahtavaan tapettivalikoimaan! Löydät Kotitapetilta tapetteja vaikka missä väreissä ja erilaisilla kuvioilla. Niiden avulla voit hetkessä lavastaa kotiisi vaikkapa upean taustan lasten lelujen kuvaamiselle ja vaihtaa taustakuvan hetkessä aikuiseen, romanttiseen tunnelmaan – tai päinvastoin!

Taustakuvia erilaisiin tunnelmiin

Kotitapetilta löytyy kauniita taustakuvia eri väreissä. Niiden avulla bloggaajan kotiin on mahdollista loihtia hyvin erilaisia tunnelmia – joko pysyväisluonteisesti tai väliaikaisesti vaikkapa kaupallisen yhteistyön kuvauksia varten. Voit valita esimerkiksi romanttista tai modernia tapettia toivotun tunnelman mukaan. Kotitapetilta löytyy myös loistava valikoima lastenhuoneen tapetteja, jotka ovat upeita taustakuvia halutessasi esitellä esimerkiksi lastenvaunuja, lasten leluja tai lasten askartelutarvikkeita kaupallisessa yhteistyössä tai jos haluat tapetoida lapsellesi hänen huoneeseensa tämän toivoman satumaailman. Hempeä True Unicorns Rosa -tapetti on oivallinen valinta hempeästä satumaailmasta haaveilevalle lapselle. Myös esimerkiksi avaruusteema on monen lapsen mieleen ja tällöin esimerkiksi Imagine Fun -tapetti voi olla hyvä valinta.

Tapettien tyylejä on mahdollista filtteröidä hakutuloksissa, mikä helpottaa juuri sen oikean tapetin löytymistä. Voit etsiä esimerkiksi retrotapetteja, perinteisiä tapetteja, art deco -tyyppisiä tapetteja, klassisia tapetteja tai moderneja tapetteja. Myös englantilaiset tapetit ovat kivoja suomalaisessakin kodissa ja voivat auttaa suomalaista bloggaajaa erottumaan massasta. Jos pidät romanttisesta tyylistä, valitse tämä tyyli sivuston filttereistä, tai jos meriaihe on lähellä sydäntäsi, etsi tapettia tällä hakutermillä! Pienenä vinkkinä mainittakoon vielä, että tapettia on mahdollista käyttää myös pöydän tai muun tason päällä kuvien taustakuvana!

Muista aitous

Muista kuitenkin, että vaikka loisitkin kotiisi väliaikaisia taustakuvia kaupallisia yhteistöitä varten, pysy aina rehellisenä näissä yhteistöissä! Epärehelliseltä tai epäaidolta tuntuvat yhteistyökuviot tuhoavat nimittäin nopeasti blogin ja bloggaajan maineen! Jos siis olet vaikkapa sinkku lifestylebloggaaja, ei ole kovin luonnollista lavastaa kotiin lastenhuoneen tunnelmaa lastentarvikkeiden mainostamista varten – ellet sitten ole raskaana ja haluaisit esitellä tuotteita, joita aiot tulevalle pienokaisellesi ostaa! Kuvaustilanteiden lavastamisessa kannattaakin pyrkiä tyylikkääseen ja aitoon lopputulokseen, ja joskus onnistuneen ja epäonnistuneen lavastuksen välinen ero onkin kuin veteen piirretty viiva.

Comments are closed.
nisarg